17 januari 2024

VGI Willems zet opnieuw een stap vooruit in oppervlakteafwerking met de introductie van een geavanceerde techniek: waterstralen. Als pioniers in metaalbewerking streven we er voortdurend naar om onze klanten de nieuwste en meest hoogwaardige afwerkingen te bieden, en waterstralen is hierin de nieuwste toevoeging aan ons scala van innovatieve oplossingen.

Wat maakt waterstralen zo uniek?

Waterstralen is een geavanceerde oppervlakteafwerkingsmethode waarbij water onder hoge druk wordt gebruikt om ongewenste verontreinigingen en ruwheid van roestvrijstalen oppervlakken te verwijderen. Dit proces resulteert in een gladder, schoner en gepolijster eindproduct.

Voordelen van Waterstralen bij VGI Willems:

  1. Milieuvriendelijk: Waterstralen vereist geen gebruik van schadelijke chemicaliƫn, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.
  2. Nauwkeurigheid: Het proces maakt het mogelijk om zeer nauwkeurige afwerkingen te bereiken, zelfs op complexe vormen.
  3. Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan roestvrijstalen producten, van decoratieve elementen tot industriƫle componenten.