15 april 2024

Crazy Cross Bergeijk is een tweedaags evenement. Zaterdag is een vrije training voor de deelnemers en ’s avonds een Aprillerfist. Op zondag vindt de Crazy Cross plaats, met aansluitend een prijsuitreiking.
De Crazy Cross is een wedstrijd waar plezier en vermaak voorop staan. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en het publiek vermaken wel. Niet alleen zijn de deelnemers verkleed, ze doen ook mee met een zo origineel mogelijk voertuig. Maar, ook op de baan zijn er verschillende obstakels die genomen kunnen worden. Daarom wint de deelnemer die de jury én het publiek het hardst laat lachen, door het verbouwde voertuig en de originele kleding, een mooie prijs. Het is een heus familie evenement waar jong en oud vermaak heeft. Op het terrein wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Drinken en eten is uiteraard op het terrein te koop. Naast de cross zijn er diverse optredens en allerlei randactiviteiten voor jong en oud. Er is genoeg te beleven.