28 juni 2024

Wist je dat VGI Willems niet alleen specialist is in het lassen van roestvrij staal, maar ook in aluminium? Aluminiumlassen vereist specifieke kennis en expertise vanwege de unieke eigenschappen van dit metaal, zoals lichtheid en corrosiebestendigheid. Bij VGI Willems hebben we ons niet alleen toegelegd op traditionele lastechnieken, maar ook op geavanceerde methoden voor aluminiumlassen.

Aluminium is een veelzijdig materiaal dat veel wordt gebruikt in diverse industrieƫn, van lucht- en ruimtevaart tot automotive en constructie. Het vereist vaardigheid om aluminium op de juiste manier te lassen om sterke en duurzame verbindingen te garanderen. Zo combineren we onze jarenlange ervaring met een passie voor technologische innovatie om aan de hoogste normen te voldoen.

Onze toewijding aan kwaliteit en onze capaciteit om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten maken ons een betrouwbare partner in de metaalbewerkingsindustrie.

Benieuwd naar wat VGI Willems voor uw aluminium lasbehoeften kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Blijf op de hoogte van onze laatste technologische ontwikkelingen en industriƫle toepassingen door regelmatig onze website te bezoeken.