VGI-Willems Machinebouw

VGI-Willems Machinebouw, seit über 30 Jahren der Metallverarbeitungsspezialist für Edelstahl, kann im Auftrag alle Edelstahlarbeiten ausführen.

Mithilfe unserer hoch qualifizierten Mitarbeiter und der eigenen Entwicklungsabteilung sind wir in der Lage, qualitativ hochwertige Produkte zu liefern. Wir können vom Entwurf bis zur Lieferung beim Endkunden die gesamte Ausführung übernehmen.

 

 

Werken bij VGI-Willems Machinebouw

Onder dit motto zijn we al jarenlang aan de slag. Iedere dag weer opnieuw. In onze moderne fabriek hebben we alle productietechnieken in huis. Dan weten we tenminste zeker dat we kwaliteit leveren. Van tekening tot eindproduct. Met vakmensen, in een goed georganiseerd bedrijf. Een bedrijf met ambitie.

Voor ons is het belangrijk dat mensen prettig  kunnen werken in een goede werkomgeving: overzichtelijk, opgeruimd én afwisselend. Want in zo’n omgeving kunnen mensen hun vakmanschap laten zien, meedenken en ook meegroeien.

Bent ú die ene vakman? Of die ene leerling die kwaliteit wil leveren? En voelt u zich aangesproken? Klik hieronder voor onze vacatures. Of stuur ons gerust een open sollicitatie. We geven snel een reactie!

 

 

Van Geel Industrie

De start
In het jaar 1990 start Johan Willems een eigen metaal bedrijf genaamd, Willems Machinebouw. In die tijd een toeleverancier voor OEM bedrijven voornamelijk in de verpakkingsindustrie. In het jaar 1997 komt Marco van Geel werken bij dit bedrijf als bedrijfsleider. In datzelfde jaar beslissen Marco en Johan om enkel nog toelevering te doen in Roestvaststalen materialen.

Promatec B.V.
Een jaar later start Marco een nieuw bedrijf in project engineering, Promatec BV, waardoor Johan en Marco het complete pakket kunnen bieden, van engineering t/m fabricage. In 2001 komt Johan Willems plots te overlijden en neemt Marco het bedrijf Willems Machinebouw volledig over. Vanaf dat moment zit de groei er flink in en wordt het pakket verder uitgebreid met assemblage werkzaamheden. In 2006 wordt het buurpand gekocht en groeit het bedrijf naar een bedrijfsoppervlakte van 4000mtr2. Marco blijft investeren in productietechnieken; lasersnijden, kanten en oppervlakte technieken; stralen en beitsen, specifiek voor RVS.

De groei zet door
Doordat het assemblage aandeel steeds groter wordt is er de noodzaak voor nog meer ruimte. De oplossing wordt gevonden in het huren van een hal op hetzelfde industrie terrein echter inmiddels op vier verschillende locaties. Marco realiseert zich dat dit geen houdbare situatie is voor lange tijd en moet op zoek naar een structurele oplossing. Deze wordt gevonden in een nieuwbouw op het Kempisch Bedrijven Park (KBP) te Hapert. Hiervoor is een nieuwe bedrijven structuur opgezet. Van Geel Industrie (VGI) is eigenaar van het vastgoed en de werkmaatschappijen en bied huisvesting aan VGI-Willems Machinebouw en VGI-Promatec.

Oplevering nieuwbouw
In 2019 is de nieuwbouw gerealiseerd. Er is nu meer dan 10.000mtr2 bedrijfsoppervlakte beschikbaar en vormt een goede basis voor continuïteit, verdere groei en een leuke en gezonde werkplek voor onze mensen!

Lees meer