Vacancies

Projectleider/Werkvoorbereider

Als projectleider/werkvoorbereider ben je van het begin t/m de oplevering verantwoordelijk voor de diverse (internationale) machinebouw projecten.

 

Vanaf het verkooptraject ben je betrokken bij de diverse projecten en na de overdracht door verkoop ben je eindverantwoordelijk voor alle technische, operationele en financiële aspecten van de projecten.

 

Daarnaast zorg je samen met de interne organisatie voor het verder inrichten van een efficiënte en gedegen project organisatie.

Respond to this vacancy Download this vacancy

Ervaren constructie bankwerker/lasser

Als ervaren constructie bankwerker/lasser maak je zelfstandig vanaf tekening onderdelen en/of complete samenstellingen van roestvaststaal voor voornamelijk de voedingsindustrie. Het werk binnen ons bedrijf is zeer gevarieerd van plaat tot constructie werk.

Respond to this vacancy Download this vacancy

Leerling constructie bankwerker/lasser

Als leerling constructie bankwerker/lasser maak je onder begeleiding van een gediplomeerd praktijkopleider onderdelen en/of complete samenstellingen van roestvaststaal voor voornamelijk de voedingsindustrie.

Respond to this vacancy Download this vacancy

Monteur

Je verricht montage werkzaamheden voornamelijk op het gebied van werktuigbouwkunde in de machinebouw. Afhankelijk van de aanwezige interesse/competentie gecombineerd met elektronica. Dit kan variëren van verpakkingsmachines en machines t.b.v. de voedingsmiddelen industrie in een hightech omgeving. Door deze grote variatie in opdrachten en klanten krijg je ook de mogelijkheid om samen te werken met andere ervaren monteurs en zo je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

Respond to this vacancy Download this vacancy

Ervaren CNC Kanter

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren CNC Kanter. Als kanter werk je, aan de hand van werkopdrachten, zelfstandig aan de CNC kantbank. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in- en omstellen, programmeren en bedienen van de kantbank voor zowel bestaande als nieuwe producten.

Respond to this vacancy Download this vacancy