Mechatronica- en elektrische assemblage

Klik hier voor de productflyer

Machines en apparaten hebben vaak een Mechatronisch ontwerp, wat inhoud dat machines naast mechanische componenten ook bestaan uit diverse elektrische en pneumatische onderdelen. Onze afdeling montage heeft ruime ervaring in het monteren en inregelen van een dergelijk systeem. Het monteren en aansluiten van motoren, sensoren, pneumatiek, bedieningskasten, PLC-systemen, frequentie- en servo regelaars etc. behoort vaak tot de standaard montage activiteiten.

Totaalassemblage Mechatronica

Bent u op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van mechatronische assemblage? VGI Willems is al ruim 30 jaar specialist in mechatronische assemblage.
Ook kunnen wij de veldbekabeling van de gehele installatie verzorgen tot en met het laden van software, testen en opstarten van uw machine of installatie. Hiermee kiest U voor alle disciplines onder 1 dak en wordt uw machine bedrijfsklaar opgeleverd. Het assembleren van machines verrichten wij in hapert in onze eigen fabriek van 8000 m2 met een assemblage hal met bovenloop kranen. Op die manier kunnen we u een totaaloplossing bieden waarbij we diverse disciplines op elkaar laten aansluiten. De gespecialiseerde assemblage medewerkers zorgen voor de hoogste kwaliteit die u van ons mag verlangen.