RVS Finishing

Wil je RVS slijpen en polijsten? Wij hebben een uitgebreide specialisatie in RVS Finishing en beschikken over een werkplaats met goed gereedschap in een modern machinepark. Ons machinepark is uitgerust voor de meest uiteenlopende maatvoeringen en vele RVS bewerkingen, zoals slijpen, polijsten en beitsen.

RVS slijpen

Bij het RVS slijpen, bewerken we roestvrijstalen oppervlakken met precisie en geavanceerde technieken. Het verwijderen van oneffenheden en materie van het oppervlak van roestvrij staal, wordt door ons ervaren team met hoogwaardig resultaat uitgevoerd. Vertrouw op ons vakmanschap voor vakkundig RVS Finishing dat aan uw eisen voldoet.

RVS polijsten

Ontdek het hoogwaardig polijsten van roestvrij staal, waarbij we oppervlakken verfraaien en glad maken met behulp van onze professionele machines. Van matte afwerkingen tot spiegelglans, ons ervaren team zorgt voor nauwkeurig RVS polijsten dat aan uw esthetische en functionele eisen voldoet.

Waarom RVS Finishing bij VGI Willems?

Bij VGI Willems werken goed opgeleide professionals (niveau 3 of hoger) die over de vereiste certificaten beschikken voor keurlaswerk. Met onze ervaring in RVS Finishing zijn wij in staat om deskundig advies te geven voor het RVS slijpen en polijsten. Zo leveren wij het best mogelijke resultaat. Het voortdurend nastreven van een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid met daarnaast een reële prijsstelling is de basis van ons bedrijf!

Wilt u het slijpen en polijsten van roestvrij staal toevertrouwen aan ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met VGI Willems. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en een offerte op maat te maken. Ontdek de mogelijkheden van hoogwaardig RVS laswerk bij VGI Willems.

 

Veelgestelde vragen over RVS Finishing

Hoe kan ik roestvrij staal slijpen?

Roestvrij staal kan worden geslepen met schuurmiddelen zoals schijven of banden die geschikt zijn voor metaalbewerking. Wij gebruiken ons moderne machinepark met slijpmachines voor het RVS slijpen.

Wat is het verschil tussen RVS slijpen en polijsten?

RVS slijpen verwijdert onvolkomenheden voor een egale afwerking. RVS polijsten zorgt voor het creëren van een glanzende, reflecterende look. Slijpen egaliseert, terwijl polijsten glans toevoegt.

 

Andere metaaltechnieken bij VGI Willems: