Nieuws


8 november 2023

Noordhofprijs 2023

Namens VGI Willems RVS Machinebouw willen we Brainport’s beste vakmensen in de categorieën bouw, metaal, mechatronica, junior vaktalent en zij-instromers van harte feliciteren met hun welverdiende Ir.Noordhof prijs! Het was een voorrecht deze geweldige dag mede mogelijk te hebben mogen maken. Tevens dank aan Marcel Stevens voor zijn dagvoorzitterschap, en prachtige muzikale ode aan de Brainport’s […]

Lees meer


25 oktober 2023

Noordhofprijs

Op 7 november 2023 is VGI Willems RVS Machinebouw gastbedrijf voor het ochtendprogramma van de 34e uitreiking van de Ir. Noordhofprijs. Er zijn dit jaar 34 genomineerden stuk voor stuk toppers werkzaam in de Bouw, Metaal of Mechatronica. Allemaal onderscheiden de genomineerden zich door hun specifieke vakkennis, vaardigheden en het vermogen om hun kennis op […]

Lees meer


2 oktober 2023

Career Event 2023

Woensdagmiddag 4 oktober openen de deuren van het Klokgebouw in Eindhoven voor het Career Event 2023!   Meer dan 1000 studenten van Fontys gaan op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of (bij)baan. Dé ideale mogelijkheid voor ons als organisatie om deze young professionals te ontmoeten en in gesprek te gaan over de mogelijkheden tijdens of […]

Lees meer


28 juli 2023

Bouwvak!

Op 21 juli 2023 is VGI Willems officieel begonnen met de bouwvakantie. Iedereen kon genieten van een hapje en een drankje. Namens het hele team: Fijne vakantie!

Lees meer


21 juli 2023

Op naar de toekomst…

Vandaag heeft Tom Michielse zijn stageperiode bij VGI-Willems RVS Machinebouw met een positief resultaat afgerond. Tom bedankt voor je inzet en positieve bijdrage in de afgelopen 5 maanden binnen ons sales team. Wij wensen je veel succes met de vervolgstappen die je gaat zetten.

Lees meer


19 juli 2023

Geslaagd!

Wij bij VGI-Willems RVS Machinebouw zijn enorm trots dat onze collega Rens van Loon met goed gevolg de opleiding BBL Middenkader Engineering niveau 4 heeft behaald! Van harte gefeliciteerd Rens!

Lees meer


18 juli 2023

Certificaat ISO 9001 VGI-Willems Machinebouw B.V.

Vorige week heeft de VGI groep de 3 jaarlijkse audit gehad betreffende de NEN-EN-ISO-9001:2015 certificering en is met vlag en wimpel geslaagd!

Lees meer


12 juli 2023

Noordhofprijs

Op 7 november wordt weer de jaarlijkse Noordhofprijs uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant) De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de Bouw, Metaal, Mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein.   De VGI Groep is dit jaar trotse gastheer […]

Lees meer


5 juli 2023

Alweer de laatste dag…

Alweer de laatste dag….. van onze stagiair Jake de Laat. Jake heeft de afgelopen 5 maanden stagegelopen op onze afdeling engineering en het schooljaar afgesloten met een mooie 8 voor zijn project, van harte gefeliciteerd! Bedankt voor je inzet en heel veel succes met het laatste jaar op Fontys Engineering– Werktuigbouwkunde.

Lees meer


23 juni 2023

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Onlangs hebben wij de vierjaarlijkse beoordeling gehad van SBB en is gebleken dat wij nog altijd aan de voorwaarden voldoen om deze geweldige erkenning voort te zetten. Onze dank gaat uit naar alle begeleiders en onze studenten!

Lees meer


10 juni 2023

Moatentoernooi Duizel

Vandaag, tijdens deze ontzettende hete dag, heeft ‘t moatenteam van VGI Willems deelgenomen aan het moaten voetbal toernooi te Duizel!

Lees meer


6 juni 2023

Personeelsuitje

Afgelopen Zaterdag heeft VGI een personeelsuitje gehad in Eindhoven te Strijp-S. Na een competitieve strijd kon er genoten worden van een uitgebreid buffet en een drankje. Zie hier de winnaars van die dag. Gefeliciteerd!

Lees meer


26 mei 2023

Uitkijktoren KBP

Op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) gelegen aan de A67 is een uitkijktoren gerealiseerd, pal aan afrit 29. De uitkijktoren is een landmark voor het bedrijvenpark en wordt onderdeel van het toeristische aanbod in de Kempen. De uitkijktoren krijgt een aansluiting op de talloze wandel- en fietsroutes. Vanaf 22 meter hoogte is er onder andere uitzicht […]

Lees meer


25 mei 2023

Fiets naar je werkdag

Vandaag is de landelijke “Fiets naar je Werk Dag” De fiets pakken in plaats van de auto zorgt niet alleen voor betere vitaliteit en een beter milieu, het draagt ook bij aan een betere mobiliteit en bereikbaarheid in onze regio. Ben jij op de fiets naar je werk vandaag?

Lees meer


17 mei 2023

Hemelvaart

Donderdag 18 en Vrijdag 19 mei 2023 is VGI Willems gesloten in verband met Hemelvaart! Wij wensen iedereen een fijn hemelvaart weekend toe! __PRESENT

Lees meer


12 mei 2023

MAAK INDUSTRIE EXPO Hardenberg

Op 10 en 11 mei 2023 heeft VGI-Willems RVS Machinebouw B.V. deelgenomen aan de 2e editie van de Maakindustrie Expo in Hardenberg. Voor VGI-Willems RVS Machinebouw een succesvolle deelname waarbij we veel nieuwe contacten hebben kunnen spreken, en bestaande relaties hebben mogen verwelkomen.

Lees meer


7 april 2023

Pasen

Hey! De collega’s van VGI Groep hebben een lang weekend, extra tijd voor gezin en familie. Dat wensen wij iedereen, MAAK er mooie dagen van!

Lees meer


29 maart 2023

Winnaar!!!

Tijdens de open dag hebben we een dinercheque van maar liefst €100,- verloot onder alle bezoekers. De gelukkige winnaar is zijn check op komen halen! Wij wensen hen een smakelijk eten namens het hele VGI team!

Lees meer


28 maart 2023

Een geslaagde dag!

Afgelopen zaterdag heeft onze “Maakfabriek van de toekomst” tijdens de Open Bedrijven Dag een record aantal bezoekers mogen ontvangen! Wij zijn er bijzonder trots op dat er zoveel geïnteresseerden ons bedrijf hebben bezocht. Onze speciale dank aan onze medewerkers die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Wij kijken terug op een mooie en geslaagde […]

Lees meer


2 maart 2023

Het is bijna zo ver!

Zaterdag 25 maart is het eindelijk zo ver: de Open Bedrijven Dag 2023. Tussen 10.00 en 16.00 is iedereen welkom voor een kijkje achter de schermen in onze ‘maakfabriek van de toekomst’. Tot dan!

Lees meer