VGI-Willems Machinebouw

VGI-Willems Machinebouw is leverancier van uitsluitend Roestvast stalen producten voor de machine- en apparatenbouw.

Het bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en dankzij een enthousiast team van goed opgeleide medewerkers is VGI-Willems Machinebouw in staat om kwalitatief uitstekende producten te produceren van ontwerp stadium t/m aflevering.


Onze fabriek

In onze fabriek hebben we de beschikking over zo’n 8000 m2 vloeroppervlakte met alle noodzakelijke productiemiddelen zoals;

  • Lasafdeling met 30 stuks volledig ingerichte RVS laswerkplekken en centraal backing gas systeem.
  • Plaatwerkafdeling waar gelaserde materialen machinaal worden afgerond en op automatische CNC kantbanken verder worden verwerkt.
  • Verspaanafdeling met een zagerij, buizen laser, CMA coördinaten boormachine, kolomboren en tapmachines.
  • Glasparelstraalinstallatie en beitsplaats specifiek voor RVS.
  • Assemblage hal met bovenloop kranen.
  • Eigen vrachtwagen voor snelle leveringen aan huis.

Transport

Om de korte doorlooptijden te waarborgen investeert VGI-Willems Machinebouw ook in transport. Op het gebied van transport hebben wij diverse mogelijkheden om uw levering aan huis te bezorgen. Daarin hebben wij onder andere bestelbusjes, bakwagens en eigen opleggers. Dit alles voor een snelle en kwalitatieve levering aan huis.


ISO 9001 Gecertificeerd

Om de kwaliteit te waarborgen laat VGI Willems zichzelf iedere 3 jaar auditen door Quality Masters ten behoeve van de ISO 9001 certificering. Ook in 2023 tot en met 2026 zijn wij NEN-EN-ISO9001:2015 gecertificeerd.