RVS Stralen

Wil je RVS stralen? Wij hebben een uitgebreide specialisatie in RVS glasparelstralen en beschikken over een werkplaats met goed gereedschap in een modern machinepark. Ons machinepark is uitgerust voor de meest uiteenlopende maatvoeringen en vele RVS bewerkingen, zoals lassen, beitsen en sublimeren.

RVS glasparelstralen

Oppervlakken worden gestraald om na het bewerken van roestvast stalen producten een gelijkmatige afwerking te bereiken. Hierdoor worden middels RVS glasparelstralen lasvervuiling, oxidehuid en zetranden verwijderd. Het stralen resulteert in een glad en uniform matgrijs oppervlak, wat vooral wordt toegepast wanneer het visuele aspect van producten van belang is. Speciale maatregelen voorkomen besmetting met ferritische stoffen en beschermen delicate producten tegen mechanische schade.

Waarom RVS Stralen bij VGI Willems?

Bij VGI Willems werken goed opgeleide professionals met de juiste kennis en ervaring die over de vereiste certificaten beschikken. Met onze ervaring in roestvast staal stralen zijn wij in staat om deskundig advies te geven voor het RVS glasparelstralen. Zo leveren wij het best mogelijke resultaat. Het voortdurend nastreven van een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid met daarnaast een reƫle prijsstelling is de basis van ons bedrijf!

Veelgestelde vragen over RVS Stralen

Wat is het verschil tussen glasparelstralen en keramische stralen?

Glasparelstralen gebruiken ronde glasparels voor het polijsten en opfrissen van oppervlakken met een gelijkmatige, lichte glans. Keramische stralen maken gebruik van abrasieve keramische deeltjes voor het verwijderen van zware verontreinigingen en het opruwen van oppervlakken, wat resulteert in een ruwere afwerking die geschikt is voor coatings en verfhechting.

 

Andere metaaltechnieken bij VGI Willems: